ACTIWHEY® ISOSTI esillä Biomed Oy:n messuosastolla

ACTIWHEY® oli hyvin edustettuna TERVEYS 2014 messuilla.
Messut tulvi terveyttä ja hyvinvointia terveysosastoilta. Yleisöä oli valtavasti paikalla, joka kertoo ihmisten kiinnostuksesta omaa hyvinvointiaan kohtaan. Heraproteiinin suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja nyt Biomed Oy tuo Uniq Bioresearch Oy:n tekemän tuotteen markkinoille ja kaikkien saataville. Terveys 2014 oli hyvä foorumi lanseerata ACTIWHEY® proteiini.

Yhteistyö Biomed Oy:n ja Uniq Bioresearch Oy:n kanssa alkoi jo vuosia sitten NeuroWay® mikrokapseloidulla neurolipidi tuotteella, mutta tällä kertaa uutuutena oli uusi puhdas täysin suomalainen heraproteiinituote ACTIWHEY®.

ACTIWHEY® on heraproteiini, jonka Uniq Bioresearch Oy aktivoi kehittämällään ja patentoimallaan menetelmällä aktiiviseksi heraproteiiniksi. ACTIWHEY®:ssä sulfidisidokset on avattu avoimeksi SH-ryhmiksi, jolloin sen luonnollinen antioksidanttisuus moninkertaistuu tavalliseen heraproteiiniin verrattuna.
ACTIWHEY® on korkealuokkainen proteiinin lähde, joka imeytyy hyvin. ACTIWHEY® sopii kaikille urheilijoille, laihduttajille, niille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään ja haluavat lisätä ruokavalioonsa erinomaista proteiinia.

Kokeile itse ACTIWHEY®:tä ja vakuutu sen tehokkuudesta.

IMG_0500IMG_0499